Tuinberegening via smartphone of tablet

Volautomatische sproeicomputer met mogelijk om het systeem vanuit uw luie stoel of uw vakantieadres te regelen.
De Rainbird Irrigation Caddy maakt het mogelijk. Een betrouwbaar en betaalbaar systeem inclusief backup-ondersteuning.

De Rainbird Irrigation Caddy is een sproeicomputer die zowel via internet als ethernet kan worden ingesteld ingesteld en bediend door middel van een webbrowser. De webbrowser kan op een computer staan, een iPhone/iPad, of een smartphone/tablet met een Android besturingssysteem. Er is voor de Rainbird Irrigation Caddy geen aparte software nodig.
De Rainbird Irrigation Caddy is uit te breiden tot maximaal 43 stations!

Sluit de Irrigation Caddy via de bijgeleverde netwerkkabel direct aan of maak het systeem draadloos d.m.v. de optionele Wi-Fi module.

Tevens is er een App voor zowel smartphones als tablets met Apple iOS software of Android 2.3.3 of hoger in de Nederlandse taal.

Specificaties van de Rainbird irrigation Caddy:

- 9 stations, één klep per station

 - 3 programma′s (A,B,C)

 - 5 starttijden - Beregen op een specifieke dag van de week, op even/oneven dag of willekeurig per zone apart instelbaar.

- Direct een complete beregeningscyclus starten of per groep aangeven welke wel/niet zonder het ingestelde programma te beïnvloeden.

- Programma instellingen en klok blijven ook na stroomuitval altijd in het flashgeheugen bewaard.

 - Via de status monitor realtime weergave welke groep aan het beregenen is, hoe ver het programma gevorderd is, welke groep de volgende is en welke groepen al geweest zijn.

 - Te beveiligen met een password.

 - Aparte hoofdklep of pompstart relais; aansluiting #10.

- Aparte aansluiting voor regensensor.

- Voeding spanning 24VAC d.m.v. bijgeleverde 230V-24V trafo.

Zit u ver weg in het buitenland zonder internet, via onze backups op onze cloudservers kunnen wij uw systeem ter aller tijden direct overnemen!


Home