Sproeicomputers

Automatisch beregenen

U weet overdag sproeien is slecht voor de planten en is minder effectief door de hoge verdamping. Door toepassing van de regenautomaat kunt u sproeien wanneer het het meeste effect heeft namelijk ´s avonds laat en ´s nachts. Er zijn automaten die werken op netspanning zoals de veel gebruikte serie Hunter en Rainbird en automaten die werken op batterijen. Ook is er een radiografisch besturingssysteem op de markt waardoor je met een handzender de magneetkleppen zowel infrarood als radiografisch kan aansturen. De computers beschikken over diverse volgende mogelijk heden zoals bijvoorbeeld:

Diverse sproeiprogramma's van 1 t /m 8 starttijd(en) per dag per groep
Handmatig starten van een groep, hele sproeicyclus, of beide cyclus
24 uur instelbare vertragingstijd (rain delay)
Geheugen back-up batterij (excl. batterij)
Geschikt voor regenvoeler
Pomp of hoofdklep aansturing
Weekklok met datum en tijd
Faile-safe programma ter voorkoming uitdroging na langdurige spanningsuitval inclusief trafo

In combinatie met een regenvoeler pakket maakt u het irrigatiesysteem interactief met de weersomstandigheden.
Indien er voldoende regenval is zal het systeem tijdelijk de sproeicyclus onderbreken in afwachting van drogere perioden.Diverse soorten

Technojet levert 2 types sproeicomputers met- of zonder afstandsbediening. De computers zijn leverbaar van 2 t/m 12 groepen. Door het gebruik van deze sproeicomputers en kunt u een specifieke sproeitijd toekennen per groep en op deze wijze onderscheid maken tussen bordergroepen, gazongroepen en beplantingtypes. Daarnaast kunt u de computer op afstand handmatig bedienen. Ideaal als uw hovenier een keer extra handmatig wil sproeien tijdens uw vakantie of afwezigheid.

Een compleet leveringsoverzicht vindt u in de Webshop

  Tuinberegening   Bronboring   Domotica   Druppelslang   Tuinsproeiers   Sproeicomputers