Verbouw je Hot Tub tot whirlpool

Bijna iedereen heeft er wel eens van gehoord, 'de Hot Tub'. En de meeste van deze mensen vinden de Hot Tub een prachtig produkt vanwege haar eenvoud en de ultieme ontspanning die het kan bieden voor lichaam en geest. Door de relatief hoge prijsnivo's was de Hot Tub echter tot op heden niet altijd voor iedereen bereikbaar. Wij willen dit graag veranderen. Wij kunnen Hot Tubs leveren zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, tegen concurrerende prijzen. Aanpassingen op maat gemaakt naar uw situatie zijn ons niet vreemd dankzij dagelijks kontakt met de fabriek.
Diverse opties: De 'Hot Tub met Bubbels'

Luchtbubbelsysteem. Compleet zelfbouwpakket met 12 luchtjets. Door deze jets wordt via een blower lucht geblazen wat een aangenaam effect geeft. Zelf gemakkelijk in te bouwen. Prijs € 239,00. Inclusief technische inbouw-ondersteuning 7 dagen per week.

Whirlpoolset met massagejets

Wij kunnen u een complete whirlpoolset leveren inclusief alle toebehoren. Met deze set kunt u voordelig van bijvoorbeeld een Hot Tub een Whirlpool maken. De set bestaat uit een pomp met pneumatische schakelaar en 6 massagejets + alle aansluitcomponenten.
Door deze jets wordt water en lucht gepompt wat een geweldig effect geeft! Zelf gemakkelijk in te bouwen (ca 1 uur). Prijs € 329,00. Inclusief technische inbouw-ondersteuning 7 dagen per week.

Filterinstallatie.

Om het water van uw Hottub schoon te houden kunt u een zandfilter toepassen. Deze set wordt compleet met alle aansluitstukken geleverd en is eenvoudig te monteren. Prijs € 279,00. Inclusief technische inbouw-ondersteuning 7 dagen per week.


Gasverwarming voor uw Hottub

Een 20kW sterke geiser voor het snel en veilig verwarmen van uw Hottub of Whirlpool. Maximale warmteafgifte is 10 l/min en een verwarming van 25° C tussen instromend en uitstromend water. Dit betekent 15° C/h bij 1000L water.

  Nominaal vermogen 20 kW
  Gas verbruik is 1,73g/h
  CE-kenning
  Propaan gas is met een drukregelaar van 30 mbar te gebruiken
  Aardgas (methan) met 20 mbar bedrijfsdruk kan tevens toegepast worden
  Ideaal voor het verwarmen van Whirlpools en Hottubs

Deze geisers zonder waakvlam bieden grote prestaties met een formaat dat tot vandaag ondenkbaar was. Makkelijk te plaatsen.

Deze geiser wordt verkocht met toebehoren zoals twee rvs waterslangen, batterijen, aansluit-adapters voor de meest voorkomende gas- en wateraansluitingen en een montageset. De automatische ontsteking werkt op batterijen en treed in werking zodra er water door het toestel stroomt. Dit betekent geen waakvlam.

De geisers zijn volkomen veilig en in heel Europa toegelaten.

Ook handig is de transportwagen, u hangt de geiser eraan en rijdt met het geheel naar plaats van bestemming!

De prijs van de gaskachel inclusief drukregelaar/slang en toebehoren is € 297,- incl. btw.

Tegen meerprijs is een aansluitset met pomp en wanddoorvoeren leverbaar zodat u het afgekoelde water opnieuw kunt gebruiken! Prijs incl. btw: € 259,00.

Gasverwarmer met digitale temperatuuruitlezing.


Een compleet leveringsoverzicht vindt u in de Webshop
Voor het inbouwen van deze sets zijn strikte montagevoorschriften verplicht gesteld. Bij de aankoop van een set wordt dit
met u besproken en ontvangt u deze in PDF-file bij uw bestelling.