Houten zwembad Fun Wood

Een nieuwe ontwikkeling in zwembadland! Een dubbelwandig zwembad van hoogwaardig staal en een natuurlijke houten bekleding douglas, in combinatie met een onverwoestbaar aluminium handrail.
Een systeem dat niet bestond tot nu toe! Funwood!
Uw voordelen in 1 oogopslag: extreme zwembadstabiliteit Robuust, geanodiseerde handrail voor een perfecte afdichting en geleiderail gemaakt van aluminium op de bodem. Het hout maakt geen direct contact met de grond wat vochtoptrek voorkomt. Gemakkelijk zelf te impregneren.Tevens verkrijgt u met dit systeem een goede thermische isolatie. Het hout is eventueel gemakkelijk te vervangen.

De folie is leverbaar in 2 kleuren, blauw en zandgeel in een dikte van 0,60mm. Bij de grotere baden met een bad-diepte van 120 cm is deze 0,80mm.De gaten voor een skimmer en retournozzle zijn voor-gestanst. Garantie op de folie (lasnaden) 6 jaar. Op de staalwand 10 jaar. Men dient dan wel een bodemvlies te hebben aangebracht. Prijs af magazijn. Levering exclusief filter- en skimmerset - bodermtapijt en trap.Wilt u meer informatie inzake een complete set neemt u dan contact met ons op voor een passende offerte
of kijk in onze online-winkel.