Tuinsproeiers en meer...

Gazonsproeiers

Voor in het gazon leveren wij o.a de serie Hunter en Rainbird.
De Hunter Serie PGP is de referentie voor het beregenen van tuinen met middelgrote afmetingen. Heel efficient en robuust
De meest verkochte rotor sproeier ter wereld! (12 MILJOEN PER JAAR!).
Tandwielaangedreven sproeier met instelbare hoek tussen 40º - 360º, 3/4" binnendraad met 12 nozzles (25º), straal van 8,5 tot 15,9 meter. Met rubberen boven deksel. Geadviseerde druk 2,1 tot 4,8 bar. 2 JAAR GARANTIE.
Microsproeiers

Technojet levert een compleet pakket voor tuinberegening, graslandberegening, kasberegening, microberegening en nachtvorstberegening. Leverbaar in diverse soorten en maten. Sommige sproeiers zijn gemonteerd op een spike met een klein slangetje die middels een adapter in de hoofdleiding wordt geprikt. Ook is het mogelijk deze op een stalen pen te monteren zodat ze indien nodig boven de planten uit staan. Deze microsproeiers hebben de eigenschap een fijne nevel te verspreiden waardoor deze o.a zeer geschikt voor een rozentuin.

Bordersproeiers

Voor in de border leveren wij o.a de serie de serie Hunter SRS. Leverbaar in 3 uitvoeringen, te weten:
1804 Pop-up telescoop 10cm. 1806 Pop-up telescoop 15cm. 1812 Pop-up telescoop 30cm.

Deze sproeiers zijn leverbaar met diverse sproeimondjes zodat voor elke maat en vorm border mogelijkheden zijn. Instelbaar voor een cirkel van 0 tot 360º, een streep of vierkant vlak.


MP rotator, roterende sproeimondjes

Roterende sproeimondjes zijn speciaal ontworpen voor gebruik op de bovengenoemde pop-up sproeiers en geven een zeer efficiënte waterverdeling in het sproeibereik van 4 tot 5,5 meter voor de RN13-18 en van 5,2 tot 7,6 meter voor de RN17-25.

Overige kenmerken: De lage neerslagintensiteit (15,2 mm/uur) reduceert het over de oppervlakte wegstromen van water en dus erosie. De meervoudige roterende stralen verdelen water op zeer uniforme wijze binnen het sproeibereik. Deze neerslagintensiteit komt overeen met die van de Rain Bird 5000 PLUS-serie en 3500-serie. Dit maakt het mogelijk de roterende sproeimondjes en turbine sproeiers op hetzelfde circuit te plaatsen. Met een interessant waterverbruik en een bereik van 4 tot 7,6 meter kunnen roterende nozzles een oplossing bieden voor mogelijke ontwerpproblemen, zoals te lage druk en/of niet halen van reikwijdtes bij gebruik van nevelaars (dan allemaal vervangen door roterende nozzles). RVS stelschroef voor het reduceren van de reikwijdte.

Een compleet leveringsoverzicht vindt u in de Webshop

  Tuinberegening   Bronboring   Domotica   Druppelslang   Tuinsproeiers   Sproeicomputers